Turbopunjači

 

Od osobnih automobila pa do kamiona i radnih strojeva, turbopunjači razvijeni od strane proizvođača Garrett by Honeywell poboljšavaju performance u milijunima vozila širom svijeta.

Kao službeni distributer za Hrvatsku, u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletan asortiman Garrett by Honeywell turbopunjača izravno sa našeg skladišta ili unutar nekoliko dana iz centralnog Garrett by Honeywell skladišta.

 

https://www.garrettmotion.com/

 

NOVO!

Od 2015. godine u našoj ponudi se može naći i širok asortiman Garrett repariranih turbopunjača za vozila starija od 7 godina. Iz mjeseca u mjesec ponuda se širi novim proizvodima iz segmenta reparacije turbopunjača.

Zašto Garrett by Honeywell reparirani turbopunjač?

  • Garancija kvalitete
  • OE originalni dijelovi
  • Kalibracija VNT mehanizma promjenjive geometrije po OE specifikacijama proizvođača

 

MTEE MITSUBISHI TURBOCHARGERS

 

 

 

 

 

Jedna od najbrže rastućih kompanija u segmentu turbopunjača, MTEE turbopunjači su turbopunjači prve ugradnje kod mnogih proizvođača vozila, poput BMW, PSA, VW, Mitsubishi, Hyundai, Kia…

Također, kao službeni distributer MTEE turbopunjača, možemo Vam ponuditi njihove proizvode izravno sa našeg skladišta ili unutar nekoliko dana sa centralnog MTEE skladišta.

 

 

BORGWARNER

 

 

 

Nekada zasebne kompanije 3K i Schwitzer danas posluju pod zajedničkim brandom BorgWarner Turbo Systems te su jedan od najvećih dobavljača turbopunjača prve ugradnje u osobnom i teretnom programu te poljoprivrednim i radnim strojevima. Za Vas smo osigurali širok asortiman turbopunjača dostupnih za isporuku odmah.

 

HOLSET

 

 

 

 

Holset ili Cummins Turbo Technologies, leader je u proizvodnji turbopunjača za Cummins strojeve. Također, prisutan je u prvoj ugradnji mnogih proizvođača teretnih vozila poput MAN, Scania, Volvo.

Kvaliteta i kompetitivne cijene značajka su ovog proizvođača. Uz najpopularnije proizvode, ostali dio njihovog asortimana dobavljiv je unutar nekoliko dana.

 

IHI TURBO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IHI Turbo također je proizvođač prve ugradnje čiji se turbopunjači mogu naći u vozilima marke Chrysler, Fiat, Mazda, Mercedes… Također je i prvi izbor mnogih proizvođača radnih strojeva.

Ukoliko Vam je potreban IHI Turbo, isti smo u mogućnosti Vam ponuditi direktno sa skladišta ili unutar nekoliko dana.

 

NAJVEĆI LAGER TURBOPUNJAČA U HRVATSKOJ!!!

Obratite nam se sa povjerenjem.